Szkolenie HACCP online
dla osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego otwartego: hotele, restauracje, catering, bary itp.
DOSTĘPNE ZARÓWNO W JĘZYKU POLSKIM, JAK I W JĘZYKU ROSYJSKIM!
Szkolenie HACCP online składa się z trzech modułów
Pierwszy moduł dotyczy ogólnych zasad higieny żywności oraz głównych aspektów higieny żywności. Drugi moduł poświęcony jest bezpieczeństwu i czynnikom ryzyka w zakresie higieny żywności, a trzeci dotyczy sposobów zwalczania szkodników, dezynfekcji i samokontroli.
Po zakończeniu każdego modułu uczestnik powinien rozwiązać test wyboru składający się z 10 pytań. Do każdego pytania tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa. Warunkiem zaliczenia testu jest uzyskanie minimum 30% poprawnych odpowiedzi ze 100%.
W przypadku niezaliczenia testu można go wypełnić ponownie. Po zakończeniu testu i wylogowaniu się ze środowiska szkoleniowego wyniki testu zostaną zapisane i będą dostępne po ponownym zalogowaniu się.
NB! Aby zdać egzamin końcowy należy zaliczyć wszystkie testy pośrednie.
Aby zapisać się na szkolenie załóż własne konto lub konto firmowe i zamów szkolenie. Każdy uczestnik, który pomyślnie przejdzie szkolenie, otrzyma certyfikat akceptowany przez Stacje Sanitarno-Epidemiologiczne.
Egzamin po szkoleniu HACCP
Aby przystąpić do egzaminu końcowego, należy zaliczyć wszystkie testy pośrednie.
Egzamin składa się z 15 pytań. Do każdego pytania podane są 4 odpowiedzi, z których 1 jest prawidłowa.
Warunkiem zaliczenia egzaminu końcowego jest uzyskanie minimum 30% poprawnych odpowiedzi.
Po zdanym egzaminie konto na portalu szkoleniowym zostanie zablokowane.
Szkolenie oferowane przez Webszkolenie.pl jest zgodne z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych oraz innymi przepisami regulującymi prowadzenie szkoleń HACCP w Polsce.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z nami TUTAJ
Zobacz też CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA
Wyglądać szkolenie BHP za darmo (wprowadzenie/ 1. część) STĄD.