CENA95 zł
ZAMÓW SZKOLENIE

PRZEJDŹ SZKOLENIE W KILKU PROSTYCH KROKSCH:

  1. Zarejestruj się jako użytkownik
  2. Złóż zamówienie
  3. Zapłać
  4. Weź udział w szkoleniu
  5. Wydrukuj certyfikat lub wyślij na adres e-mail

Dostępne online 24/7

GWARANCJA ZWROTU PIENIĘDZY

Jeśli masz wątpliwości, czy dane szkolenie online jest dla Twoich pracowników odpowiednie (zbyt skomplikowane, nie dostarcza wystarczającej wiedzy itp.), nie ponosisz żadnego ryzyka.

Jeśli szkolenie nie spełniło Twoich oczekiwań, zwrócimy Ci pieniądze.

ZOBACZ WSZYSTKIE SZKOLENIA HACCP:

Szkolenie HACCP online dla piekarni, cukierni, kawiarni

Szkolenie HACCP online

dla osób pracujących przy produkcji pieczywa, ciastek, np. prowadzących cukiernie, małe kawiarnie.

DOSTĘPNE ZARÓWNO W JĘZYKU POLSKIM, JAK I W JĘZYKU ROSYJSKIM!

 

Szkolenie HACCP online składa się z trzech modułów.

Pierwszy moduł dotyczy ogólnych zasad higieny żywności oraz głównych aspektów higieny żywności. Drugi moduł poświęcony jest bezpieczeństwu i czynnikom ryzyka w zakresie higieny żywności, a trzeci dotyczy sposobów zwalczania szkodników, dezynfekcji i samokontroli.

Po zakończeniu każdego modułu uczestnik powinien rozwiązać test wyboru składający się z 10 pytań. Do każdego pytania tylko jedna odpowiedź jest prawidłowa. Warunkiem zaliczenia testu jest uzyskanie minimum 30% poprawnych odpowiedzi ze 100%.

W przypadku niezaliczenia testu można go wypełnić ponownie. Po zakończeniu testu i wylogowaniu się ze środowiska szkoleniowego wyniki testu zostaną zapisane i będą dostępne po ponownym zalogowaniu się.

NB!  Aby zdać egzamin końcowy należy zaliczyć wszystkie testy pośrednie.

Aby zapisać się na szkolenie załóż własne konto lub konto firmowe i zamów szkolenie. Każdy uczestnik, który pomyślnie przejdzie szkolenie, otrzyma certyfikat akceptowany przez Stacje Sanitarno-Epidemiologiczne.

 

Egzamin po szkoleniu HACCP

Aby przystąpić do egzaminu końcowego, należy zaliczyć wszystkie testy pośrednie.

Egzamin składa się z 15 pytań. Do każdego pytania podane są 4 odpowiedzi, z których 1 jest prawidłowa.

Warunkiem zaliczenia egzaminu końcowego jest uzyskanie minimum 30% poprawnych odpowiedzi.

Po zdanym egzaminie konto na portalu szkoleniowym zostanie zablokowane.

 

Szkolenie oferowane przez Webszkolenie.pl jest zgodne z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych oraz innymi przepisami regulującymi prowadzenie szkoleń HACCP w Polsce.

 

Jeśli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z nami TUTAJ

Zobacz też CZĘSTO ZADAWANE PYTANIA

Wyglądać szkolenie BHP za darmo (wprowadzenie/ 1. część) STĄD.

I część
1.WPROWADZENIE
2.AKTY PRAWNE REGULUJĄCE DZIEDZINĘ ŻYWIENIA
3.CZYM JEST HIGIENA ŻYWNOŚCI, DO CZEGO SŁUŻY
4.CZYNNIKI DETERMINUJĄCE HIGIENĘ ŻYWNOŚCI
5.FIZYCZNE, CHEMICZNE I BIOLOGICZNE ZANIECZYSZCZENIE ŻYWNOŚCI
6.MIKROORGANIZMY I CZYNNIKI WPŁYWAJĄCE NA ICH WZROST I ROZMNAŻANIE
Test
II część
7.PRZETWARZANIE ŻYWNOŚCI DO PRZECHOWYWANIA
8.ZATRUCIA POKARMOWE
9.HIGIENA OSOBISTA
Test
III część
10.SPRZĄTANIE/CZYSZCZENIE I DEZYNFEKCJA
11.SZKODNIKI W ZAKŁADZIE ŻYWIENIA
12.HACCP-Hazard analysis and critical control point (Analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli)
Egzamin